ПЕРФЕКТЕН ВЪНШЕН ВИД НА ИНТЕРВЮ ЗА РАБОТА

POSTED BY ДЪЛГОЛЕТИЕ | ЮЛИ 9, 2017 | НОВИНИ
Търсенето на нова работа рано или късно ни води към интервю за желаната позиция. Избраната визия може да се окаже определящ фактор дали ще получим мястото или не. Увереността, че създаваме усещане за професионален, чист, спретнат и адекватен външен вид е незаменимо оръжие за спечелване на интервюиращия. Доброто първо впечатление е от първостепенно значение, за да преборим конкуренцията. Предлагаме ви няколко съвета директно от специалистите, водещи курсове по гримкурсове по фризьорство и курсове по маникюр, за перфектен външен вид и успешно протичане на интервюто.

ГРИМЪТ


Изберете дискретен макиаж, които ще подчетае достойнствата ви, без да променя цялостното излъчване. Осигурете си достатъчно време за подготовка, поне три пъти повече от стандартното. Прикрийте несъвършенствата по кожата с тънък слой фон дьо тен или придаващ цвят овлажняващ крем. Заложете на червилото, а не на гланца за устни, за да избегнете блестящото, младежко излъчване и да се впишете в професионалната среда. Неутралните и естествени нюанси са точния избор за сенки за очи. Спирала и малко очна линия перфектно ще ги допълнят. За финал може да добавите малко руж за здравословен и приветлив вид на лицето.

КОСАТА


Прическата трябва да бъде максимално естествена и опростена. Не рискувайте да вършите основната работа по косата непосредствено преди интервюто. С миенето и сушенето може да се справите вечерта, така ще отделите достатъчно внимание на детайлите и ще минимизирате риска от закъсняване. Помислете преди да оставите косата си пусната, свободната прическа ще спомогне да си играете с краищата в напрегнати моменти, а това неминуемо ще издаде допълнително притеснението ви. Косата трябва e на достатъчно разстояние от лицето – спуснати кичури или твърде дълги филирани бретони само ще го закриват и ще създават непрофесионално усещане. Не избирайте шапка и блестящи аксесоари. Разпръснете малко лак за коса, за да запазите крайната прическа в ред.

НОКТИТЕ


Доверете се на маникюрист. Това е най-сигурният вариант, макар че има хора с естествено чисти и отлично поддържани нокти. Дължината може да бъде свободно избрана, като изключваме твърде издължените нокти, които определено не са подходящи за интервю за работа. Най-важно е нокътната плочка да е поддържана и правилно оформена. Бледите, неутрални цветове не са желателни, често остават незабелязани. Силните и предизвикателни нюанси не придават тежест и отново трябва да се избягват. Маникюрът в един цвят е най-издържаният избор, ако искате да направите блестящо впечатление.

автор: Анна Радева

КУРС ПО ПРОФЕСИОНАЛЕН ГРИМ:

Варна, Велико Търново, София, Шумен

КУРС ПО ФРИЗЬОРСТВО :

Варна, Велико Търново, София, Сливен

КУРС ПО МАНИКЮР,ПЕДИКЮР И НОКТОПЛАСТИКА :

Варна, Велико Търново, София, Стара Загора, Монтана



Comments

Popular posts from this blog

Как да си отворим салон за красота

ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ДЪЛГОЛЕТИЕ

ПРЕПОДАВАТЕЛИ